KLEZMERDUO

MUSIKALSK BIBELFORTÆLLING FOR BØRN OG VOKSNE

Klezmerduo har med stor succes spillet for mere end 50.000 skolebørn. Erfaringerne fra skolekoncerterne er omsat til kirkelige sammenhænge, hvor Klezmerduo tilbyder intense fortællekoncerter, der taler til alle generationer.

Med udgangspunkt i Det gamle testamente inviterer Klezmerduo til et anderledes og spændende møde med nogle af de store gamle historier.
Én eller flere af disse historier er hvad man kan komme til at høre: “David og Goliat”, Noahs ark”, ”Moses”, “Jakob og Esau”, “Josef og hans brødre” og “Flugten fra Ægypten”.

Fortællingerne bliver fortalt i et levende og billedrigt sprog, sat i ramme og understreget af stemningsfuld jødisk musik. Børnene kommer bl.a. til at møde nogle af de helt gamle traditionelle instrumenter som skalmeje, trommer, hakkebræt, fløjte og jødeharpe.

 

 

Ofte er arrangementet bygget op, så første del foregår i kirken og anden del i sognegården. Her kan serveres et lille traktement, hvorefter der er mere musik. Børnene får mulighed for at kigge nærmere på instrumenterne, stille spørgsmål og danse nogle enkle kædedanse.

Varihed : 60 – 90 min. Pris : 9200 kr. + transport

BØRNEKOR: Hvis kirken har et børnekor, er der mulighed for at koret medvirker i fortællekoncerten. Korlederen vil i god tid få tilsendt små tostemmige hebræiske sange, som børnene øver. Koret mødes med Klezmerduo en time inden koncerten til en lille generalprøve. (Se eksempler på sange)


Læs artikel fra Kristlig Dagblad d. 25.6.2012

"Vi havde en uforglemmelig aften i selskab med Klezmerduo. Med humor, varme, gedigen musikalitet og Ann-Mai-Britt Fjords blændende fortælleevner, blev vi ført ind i et univers af kærlighed, jalousi, ydmyghed, tilgivelse, trofasthed m.m. En helt igennem vellykket aften i Sabro Kirke. Publikum gik derfra oplyste og opløftede. Kan kun anbefales!"
Organist Dagmar Ginnerup, Sabro/Fårup kirker

“Tak for en meget vellykket og festlig aften i Volsted kirke og forsamlingshus. Hele pakken med Musikalsk Bibelfortælling i kirken og efterfølgende spisning, musik og kædedans kan varmt anbefales!”
Organist Inger Marie Jacobsen, Volsted kirke

Brev fra Klovborg skole til kirken :
"Tak for gaven - altså koncerten med Klezmerduo den 9. juni  først i kirken og til sidst på friskolen. Det var sjovt at høre en anden slags musik som Klezmerduo spillede ..." Læs mere på siden her

Musikalsk bibelfortælling i Lystrup kirke. Fotos Hans Boas